dilluns, 17 de febrer del 2014

Gaudeix mentres et deixin!

El temps passsa massa ràpid com per perdre'l pendent de les coses que ens podríen preocupen.


dilluns, 10 de febrer del 2014

"Un amigo de verdad es el que sufre tus problemas, como si fueran suyos."

Here's a little song I wrote...
Let it be...
What a turkey...
Per favoooor...
Vaya pavo eh...
Un segonet, per favor...
I don't know, I don't knoooow...
Push naada, push naada, push naaadaaa..
I tu amb aquesta cara?
Story of my liiiiifeee!!
Newtoon, laampada, pom pom poooom pooommm..



dijous, 6 de febrer del 2014

Tretze

Per alguns supersticiosos el nombre de la mala sort, arriben al límit de pensar que les coses poden canviar només pel dia en que ens trobam, que t'aixecaràs amb el peu esquerre si avui és dia 13.
Realment tenim tots un destí fixat? Si està tot decidit, per què hem de seguir fent les nostres obligacions? Si tanmateix acabarem tots igual, per què no aprofitam per gaudir del que tenim ara?
Sota el meu punt de vista és una incògnita de la vida, una forma de pensar personal, una ideologia. Com per a tot, a la vida ens trobarem amb gent per compartir les nostres i d'altres que s'hi oposaran radicalment, però jo em consider estoicista i consider que tot ja està decidit.


dilluns, 3 de febrer del 2014

"Tota la meva vida es lliga a tu, com en la nit, les flames a la fosca".

Estic aferrat a la teva pell, obligat al sentiment d'estimar-te, a l'obligació de cuidar-te. Fa dècades que vàrem firmar el nostre contracte d'amor, manifestat amb les dues persones més meravelloses que haguéssim pogut tenir.
A pesar de totes les bajanades que hem hagut de passar, no ens hem deixat d'estimar ni per un moment, és simplement que ja no ho demostram de cara al públic com abans. 
Ja en fa d'anys que esper a que et dormis per tapar-te amb la manta, que m'emocion al recordar la nostra erosivitat a la joventut, les nostres primeres rialles... Totes aquestes meravelles són les que ens deixen gaudir un de l'altre encara a la intimitat i com no, enyorar a l'altre a la soledat.